Gildeloop Soest 2016

Woensdag 24 augustus 2016

start-gildeloopDe Gildeloop Soest is een regionaal loopevenement georganiseerd door Atletiekvereniging AV Pijnenburg als onderdeel van de jaarlijkse Gildefeesten. De loop heeft een informeel karakter en lopers kunnen genieten van de fraaie omgeving van Oud Soest. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming via een chip.

Starttijden en afstanden

De jeugd met geboortejaar 2004 en jonger start om 18.40 uur bij de Oude Kerk en loopt een ronde van 1.455 meter. De prijsuitreiking voor deze jeugd vindt direct na afloop plaats op het feestterrein bij de finish.

Alle andere deelnemers starten om 19.00 uur op de Peter van den Breemerweg. De oudere jeugd (geboren 2000-2003) loopt één ronde van 3.250 meter, de overige lopers kunnen kiezen om één, twee of drie ronden te lopen. De prijsuitreiking is om 20.45 uur in de feesttent.

Parcours Gildeloop

Peter v.d. Breemerweg (Blaak) – Hooiweg – Eemweg – Lange Brinkweg – Korte Middelwijkstraat – linksaf Kerkpad ZZ – klein stukje Kerkstraat – linksaf Peter v.d. Breemerweg.

Inschrijven voor de Gildeloop Soest 2016

Inschriiven kan zowel vooraf online als op de dag zelf in de gildetent.

  • Jeugd vanaf 2000: € 2.00.
  • Volwassenen voorinschrijving: € 4,50
  • Volwassenen op de dag zelf: € 5,00

Parkeren

Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig op het Gildeterrein, toegankelijk via de ingang op de Ferdinand Huycklaan, alleen bereikbaar uit de richting Birkstraat, daar de Peter v.d. Breemerweg wordt afgesloten.

 

Actie sportmassage: verdien je inschrijfgeld terug

De Gildeloop is de eerste wedstrijd van het seizoen, dus misschien hebben je spieren in de dagen erna wat ontspanning nodig. Als je in de week van de Gildefeesten een sportmassage bij mij boekt krijg je €5,00 korting op de massage. Geldig t/m zondag 28 augustus 2016.

Meer informatie vind je hier of maak gelijk een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *