Korting op massage voor leden van Sportstudio Cindy van Oostenbrugge

Nieuw in Leusden: Sportstudio Cindy van Oostenbrugge

Sinds begin 2019 biedt sportinstructrice en -coach Cindy van Oostenbrugge in haar kleinschalige sportstudio aan de Hamersveldseweg in Leusden diverse small-group trainingen, personal training en voedingsadvies.

De sfeer in de sportstudio is persoonlijk en huiselijk: er staat geen fitnessapparatuur en aan de small-group lessen doen hooguit zo’n 10 personen mee. Met een strippenkaart kan je flexibel sporten en meedoen aan de lessen die voor jou passend zijn, op eigen tempo en niveau, zonder inschrijfgeld en zonder vast te zitten aan een abonnement.

Small-group en personal training

Je kunt kiezen uit een zeer divers aanbod van groepslessen gericht op zowel vrouwen als mannen die hun kracht of conditie willen verbeteren of behouden, of gewoon lekker willen sporten. Daarnaast zijn er speciaal ontwikkelde trainingen voor vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Ook personal training, behoort tot de mogelijkheden, individueel of met 2-4 personen. Deze training wordt helemaal afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau.

Massage met korting

Door trainen kan je natuurlijk last krijgen van pijn of stijfheid. Sportmassage kan dan helpen om de klachten te verminderen en een serieuze blessure te voorkomen. Sport je bij Sportstudio Cindy van Oostenbrugge en boek je een sportmassage bij mij dan krijg je korting op elke massage. Cindy kan je hier meer informatie over geven.