Massagepraktijk

Massagepraktijk in Leusden

Mijn praktijk voor sportmassage heb ik aan huis in Leusden. Ik beschik over een eenvoudige behandelruimte met een comfortabele, verstelbare massagetafel.

Voor de massages gebruik ik zuivere amandelolie. Deze olie heeft uitstekende massage-eigenschappen en is vrijwel reukloos. Voor cliënten met notenallergie is een alternatieve plantaardige olie beschikbaar.

Praktische informatie

  • Breng zelf één kleine handdoek mee. Ik zorg voor alle andere handdoeken.
  • Betaling van de massage graag contant direct na afloop. Het is niet mogelijk bij mij te pinnen. Vaste klanten kunnen het bedrag ook overmaken.
  • Je kunt een afspraak tot uiterlijk 3 uur van tevoren via sms of Whatsapp afzeggen (06-57346213). Zeg je niet of te laat af dan bereken ik 50% van het tarief van de behandeling.
  • Tijdens de intake stel ik aantal vragen over je medische achtergrond en persoonlijke situatie. Deze persoonlijke en medische gegevens behandel ik vertrouwelijk en worden nooit zonder je toestemming verstrekt aan derden. Ik bewaar de gegevens tot maximaal 2 jaar na de laatste behandeling.
  • Als NGS-gelicentieerd sportmasseur hanteer ik het klachtenreglement van het NGS.  Heb je een klacht neem dan in eerste instantie direct contact met mij op (zie artikel 3) om samen tot een oplossing te komen.